Jernalderophold - Skoleåret 2017-2018 - FULDT OPTAGET!!!

Story Group

Der er nu ikke flere pladser tilbage til undervisningsophold i Jernaldermiljøet for skoleåret 2017-2018

Det gælder både ophold i efteråret 2017 (august, september, oktober) og ophold i foråret 2018 (marts, april, maj, juni).

Ophold i jernaldermiljøet koster pr elev: 65 kr pr dag uden overnatning og 75 kr pr dag  med overnatning plus udgifter til mad.

Proceduren ved tilmelding, udvælgelse og gennemførelse af ophold ser således ud:

Tilmeldingsblanketten udfyldes med ønsker og sendes til VejleMuseerne. Tilmeldingsfristen var 26.04. 2017 og der er nu helt fyldt op og der er lukket for tilmeldinger.

Efter tilmeldingsfristens udløb vurderer værkstedets medarbejdere alle indkomne ønsker med henblik på at tilgodese så mange skoler som muligt.
Muligheden for at gennemføre ophold er størst, hvis man sætter kryds ved eller prioriterer flere perioder. Af hensyn til fordelingen er det vigtigt, at alle rubrikker på tilmeldingsblanketten er udfyldt.

Der bliver givet besked til skolerne i uge 18 eller 19 i form af en bindende tilmelding, som viser hvilken periode man har fået tildelt. Hvis man accepterer den periode, man har fået tildelt, returneres den bindende tilmelding.

Den bindende tilmelding skal være VejleMuseerne i hænde senest den 24. maj 2017, ellers kan man risikere, at ens periode bliver givet til en anden skolegruppe.

Hvert enkelt ophold bliver detailplanlagt ved planlægningsmøder på Vingsted Mølle.

Klik her og rul ned for mere information om undervisningstilbud i Jernaldermiljøet

Jernaldermiljøet i Vingsted
Skyttevej 12
Bredsten (Følg skiltene fra landevejen)