Lokaler til fest og overnatning på Vingsted Mølle

Lokaler til fest og overnatning på Vingsted Mølle

Section group

festsalen interior
Vores festsal har plads til 80 personer og lejes ud til private - mest i weekender. Møllestuen kan ikke lejes alene i weekenderne, men kan TIL-lejes ved leje af festsalen.

Festsalen lejes for et døgn ad gangen. Fra kl 7 til kl 7. Tilleje af halve døgn er muligt til forberedelse inden, eller oprydning efter, selve arrangementet. Det er også muligt, at TIL-leje Møllestuen til 1000 kr pr døgn, hvis man ønsker et ekstra lokale til f.eks. velkomstdrinks el. lign.

Bordene i Festsalen: Der er 6 borde på 150 x 150 cm og 4 på 150 x 75 cm som man kan stille sammen og derved have 8 kvadratiske borde. Der er også nogle klapborde af forskellig størrelse til buffet, gavebord osv. Medbring selv duge.
Stole: Der er 60 polstrede grønne stole og ca. 50 klapstole med løse hynder. Ved de kvadratiske borde kan der stå to polstrede stole ved hver side eller tre klapstole.

Der findes service til ca. 100 og et fuldt udstyret industrikøkken med to gaskomfurer og el-ovne. Der er et stort og et mindre køleskab, en fryser og en industriopvaskemaskine. Klude og viskestykker forefindes, men lysestager, vaser og kaffefiltre skal man selv medbringe.

Vi har køjerum på 1. sal i Hovedbygningen, som kan lejes i forbindelse med arrangementer i Festsalen. Der er 30 sovepladser fordelt på 5 rum med hhv. 2, 6, ,6, 8 og 8 sovepladser. Man skal selv medbringe al sengetøj og -linned, da der kun er madrasser i køjerne. Man kan ikke leje overnatning direkte gennem VejleMuseerne, men henvende sig til dem, der afholder arrangementet. Ønsker man at tilbyde overnatning, skal rummene reserveres ved booking af festsalen. 

Arealerne omkring Vingsted Mølle er offentligt tilgængelige. I haven findes shelters, bålpladser, borde og bænke til fri afbenyttelse, og der må fiskes i Vejle Å på den strækning, som hører til Vingsted Mølle.

Vi har lavet en lille folder med mere information om leje af lokaler, som kan læses her: leje_af_lokaler.pdf og længere nede på denne side er der en kalender, som viser hvornår Festsalen er ledig.

Desværre er det ikke muligt, at leje festsalen længere frem end til og med 2020.

 

 

 

Museum second column

Museum second column information

Jernaldermiljøet i Vingsted
Skyttevej 12
7182
Bredsten (Følg skiltene fra landevejen)

Priser for udlejning 2018

Leje af festsalen 1/1 døgn – 2500 kr.
Til-leje af festsalen pr. ½ døgn – 1000 kr.
Til-leje af Møllestuen ved leje af festsalen pr. døgn – 1000 kr.

Desuden er det muligt at leje lokale i hovedbygningen i hverdagene:
Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken 1/1 dag –1500 kr.
Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken ½ dag – 1000 kr.

Overnatning
I køjerum (eget sengetøj og -linned medbringes) – 100 kr. pr. person pr. nat. Minimum 500 kr

Vil du leje Festsalen?