Sæsonåbning: Randbøldalmuseet

Der er forår i luften, når Randbøldalmuseet åbner lørdag den 17. marts.

Renoveringen af de populære udendørs vandeksperimenter er i fuld gang og bliver i løbet af foråret klar til brug for de mange tusinde mennesker, der besøger museet hvert år. På museets første sal kan du i 2018 opleve nærværende videofortællinger fra nogle af de mennesker, der har været børn i Randbøldal i 40’erne, 50’erne og 60’erne, hvor fabrikken havde en central rolle i byen.

På åbningsdagen er der også åbent i værkstederne, så du kan komme helt tæt på de håndværk, der har været bærende på den gamle tekstil- og papirfabrik.

Butikken er åben med helt nye varer.

17.03.2018 - 17.03.2018

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Godt at vide om Randbøldalmuseet

P-pladser: 20 stk.
Museet råder over eget parkeringsareal med indkørsel fra Rodalvej/Dalekildevej. Ved hovedindgangen er der et vandret areal, som må benyttes som handicapparkering.

Der er opstillet borde, bænke på grus-/græsarealerne foran museet og i det nærliggende træhus, som er udstyret med borde og bænke. Træhuset giver mulighed for, at museets gæster i ly for vind og vejr kan nyde deres medbragte mad og drikkevarer. Når vejret er vådt og koldt, bliver der tændt op i brændeovnen i museets lille træhus. Der er etableret en sikker bålplads.

Der findes ikke toiletfaciliteter på museets udearealer.

Åbningstider Randbøldalmuseet

RANDBØLDALMUSEET ÅBNINGSTIDER