Sæsonåbning: Egtvedpigens Grav

Guidet tur og jagt efter viden i det smukke landskab ved Egtvedpigens gravhøj.

Palmesøndag åbner udstillingsbygningen ved Egtvedpigens Grav for sommersæsonen. I forbindelse med åbningen kan du tage børn eller børnebørn med på en skattejagt efter viden i det smukke landskab. Skattekortene finder du i den lille udstillingsbygning - brug dem til at gå på opdagelse i landskabet og lære mere om Egtvedpigens verden. Man kan prøve skattejagten hele dagen. Udstillingsbygningen er åben fra kl. 9.00 til 20.00

Kl. 14.00 kan du tage med museumsinspektør Louise Felding på en dejlig gåtur i landskabet krydret med fortællingen om ny og velkendt viden om Egtvedpigens verden. Turen varer ca. en time.

Den guidede tur koster 50 kroner. Det er gratis at deltage i skattejagten.

14.04.2019
Fra 14:00

Egtvedpigens Grav
Egtved Holt 12
Egtved

Egtvedpigens Grav

Et af Europas fineste bronzealderfund blev gjort i Egtved uden for Vejle, hvor man fandt en ung bronzealderpige stedt til hvile i en gravhøj.

På stedet kan du i dag bestige den genopførte høj, og en lille udstilling ved siden af fortæller om fundet. Du kan også se en kopi af klædedragten og af egetræskisten. Selve fundet er udstillet på Nationalmuseet i København.

Læs mere om Egtvedpigen Grav her.

Egtved Holt 12
6040 Egtved

Palmesøndag til 31. oktober.
Mandag - søndag kl. 9-20