Nye Vilde Samlinger

Nye Vilde Samlinger

Event Group

Få en gratis omvisning i særudstillingen VILDE SAMLINGER på Kulturmuseet Spinderihallerne og mød de nye samlere, hvis kæreste ejendele pryder amagerhylden resten af udstillingsperioden.

De nye samlere er:

  • Alexander, der altid har elsket dramaet i film og derfor har en imponerende samling af mere end 5.000 film på DVD, VHS og Blueray. Han tror på den ægte filmoplevelse i selskab med goder venner, hvor de afspiller nøje udvalgte film over nætter og weekender.
  • Alice, der har samlet på servietter siden hun var barn i 1950’erne. Hun siger selv, at hun er lidt af en samler, og det må vi give hende ret i med flere tusinde servietter indsamlet i ind- og udland.
  • Pernille, der åbner døren ind til sit teenageværelse i 1990’erne, hvorfra hun har gemt sin store samling af Take That merchandice som plakater, CD’er, VHS-bånd med koncerter, t-shirts og meget andet. Hun har samlet siden 1994, og samlingen er flyttet rundt med hende siden i hendes voksenliv.
  • Hanne, der samler på alt muligt forskelligt. Besøger man Hanne er det som at træde ind i et museum, da hun har en forkærlighed for gamle ting som husgeråd og landbrugsredskaber fra 1800-tallet. Hun fascineres af gamle ting, fordi der altid ligger en spændende historie bag. Historier der afspejler det levede liv i fortiden.
  • Vibeke, der igennem en årrække har samlet på snurretoppe. Som barn var hun vild med legetøjet, og hun nyder i dag at se glæden i øjnene hos børnebørnene, når de leger med hendes samling af snurretoppe. Snurretoppenes snurren fascinerer hende, og hun nyder at eksperimentere med sin egen produktion, når hun laver f.eks. øreringe som snurretoppe.

Private samleres kæreste ejendele, og nogle af de vildeste og mærkeligste genstande fra vores samling... Kom tættere på at forstå trangen, manien og værdien i at samle på ting.

Tirsdag d. 11/9 er Lang Tirsdag i hele Spinderihallerne, og museet er åbent til 21.30 denne dag.

Event Hours

Dato 

11.09.2018 - 11.09.2018
Fra 19:00 - 20:00

Pris 

Gratis, bare mød op

Museum second column

Museum second column information

Kulturmuseet Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100
Vejle

Vilde Samlinger!

Særudstilling på Kulturmuseet Spinderihallerne.
23.03.2018 - 02.12.2018

Private samleres kæreste ejendele, og nogle af de vildeste og mærkeligste genstande fra vores samling... Kom tættere på at forstå trangen, manien og værdien i at samle på ting.

Læs mere om udstillingen HER.

Kulturmuseet Spinderihallerne er åbent tirsdag - søndag kl. 10-17, samt 2. påskedag og 2. pinsedag.

Gratis adgang.

Kulturmuseet Spinderihallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk” – tværtimod gælder ”fingrene frem”, for man må gerne røre ved tingene.

Museet er sammensat af forskellige udstillinger, der beskriver forskellige dele af Vejleegnens historie. Fra jernalderen til i går.

Læs mere om Kulturmuseet Spinderihallerne, udstillingerne og praktisk information her.

Adresse:
Spinderigade 11
7100 Vejle

Åbningstider:
Tirsdag - søndag kl. 10-17.
Aftenåbent til kl 21.30 anden tirsdag i måneden (ikke juli+august). Datoer i 2018: 8/5 - 12/6 - 11/9 - 9/10 - 13/11 - 11/12
Åbent 2. påskedag, 2. pinsedag samt mandag i uge 42.
Enkelte lukkedage omkring jul/nytår.