Naturens dag 2018

Plantefarvning på Randbøldalmuseet
VILDE PLANTER - naturens farvestoffer

I væve- og papirværkstedet er der fokus på godt håndværk og bæredygtighed. Der bliver vævet med det plantefarvede uldgarn og papirmageren bruger efterfølgende farvesuppen, plantedelene og en tot uld, til at give farve og struktur i det håndstøbte papir. Naturens egne materialer er fascinerende. Planter, blomster og blade omkring os er rige på farvestoffer. Vi går på farvejagt i naturen omkring os, og ser hvad der sker når det sammen med råuld, uldgarn, og papirmasse kommer i farvegryden.

Lav dit eget håndstøbte papir med farve og struktur fra farvesuppen.
Tag madkurven med og oplev naturen, historien og håndværket i Randbøldal, imens der vises og fortælles om hvordan vi arbejder med naturens farver i væv og papir.

Både børn og voksne kan være med. Tilmelding er ikke nødvendig.
GRATIS, men man betaler for materialer til væv og papir.

09.09.2018 - 09.09.2018

GRATIS, men man betaler for materialer til væv og papir

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

I perioden 6. til 26. august er Dalekildevej spærret ved broen, da denne skal renoveres. Man kan derfor kun køre til/fra Randbøldalmuseet fra Nørup-siden via Rodalvej – kommer man sydfra via Dalekildevej er der omkørsel (ca. 10-15 km).

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl