Mød guldsmeden Niels Vase

Se guldsmeden arbejde i sit værksted midt i udstillingen

Guldsmed Niels Vase laver kopier af guldskatten fra Hjarnø i sit værksted midt i udstillingen Guld & Kaos på Kulturmuseet Spinderihallerne.

Mens han arbejder fortæller han om det mageløse guldsmedehåndværk bag de fine guldgenstande. Du kan benytte lejligheden til at stille spørgsmål til Niels om både guldsmedehåndværket og fremstillingen af de enkelte genstande i Hjarnøskatten, som han har nærstuderet.

Oplev fortællingen om hvorfor vi finder så meget guld i jorden fra begyndelsen af 500-tallet og nyd, at der er ekstra liv i udstillingen, når Niels Vase er på besøg i værkstedet både lørdag og søndag i weekenden 2.-3. marts.

Det er muligt at købe kopier af flere af smykkerne i museumsbutikken.

Niels Vase vil være i sit værksted i udstillingen både lørdag og søndag fra kl. 11-16.

02.03.2019 - 03.03.2019

Kulturmuseet Spinderihallerne