Kunst i forening // Støttekoncert for Hjælp syge børn

Vejle Kunstmuseum samarbejder ofte med foreningslivet i Vejle, og denne gang er det velgørenhedsforeningen Hjælp syge børn, der rykker ind på museet.

Der er klassisk violin- og klaverspil i luften, når Duo Gratia giver koncert til fordel for foreningen Hjælp syge børn.

Duo Gratia består af Taras Strakhotskyy og Ellen Karberg. Taras Strakhotskyy er uddannet soloviolinist på Lviv National Music Academy i Ukraine og The Academy of Music & Dramatic Arts i Esbjerg. Han er i dag bosiddende i Kolding.

Ellen Karberg er uddannet pianist fra Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole. Hun har et mangeårigt virke som akkompagnatør, kammermusiker og underviser, og er til daglig klaverlærer ved Vejle Musikskole og organist ved Halskov Kirke, Korsør. Sammen spiller de en koncert på kunstmuseet bygget op om kendte værker af komponisterne Vivaldi, Saint-Saëns, Elgar, Tjajkovskij, Monti og Niels W. Gade (DK), men der bliver også afstikkere østpå til Skoryk (Ukraine) og Komitas (Armenien).

Den klassiske koncert med Duo Gratia er en støttekoncert arrangeret af foreningen Hjælp syge børn. Beløbet går ubeskåret til at hjælpe børn med den sjældne sygdom 'Epidermolysis Bullosa'. Disse børn kaldes også sommerfuglebørn.

I koncertpausen byder foreningen på petit four og et glas mousserende vin.

BEMÆRK
Tilmeldingsfrist: Lørdag den 10/6 kl. 9.00