Jernaldergourmet med ild og røg

Jernaldergourmet med ild og røg - madkursus i Jernaldermiljøet i Vingsted
Har du lyst til at lære at lave avanceret og lækker mad over bål?

Jernaldermiljøet i Vingsted og Michael Skovsgaard fra Skovsgaards Delikatesser i Jelling lægger op til to spændende og lærerige dage med gourmet med ild og røg.

Vi tager udgangs punkt i et helt slagtet lam og årstidens grøntsager og frugt. Vi skal udnytte alle de forskellige råvarer i dyret og lære forskellige processer og teknikker for tilberedning over åben ild som f.eks. røge, stege, rimme, sprænge, koge og lave ost.

Så hvis du elske at lave mad over åben ild og har en gourmetkok i maven skal du skynde dig at få fingre i én af pladserne på dette spændende arrangement.

● Lørdag: 9.00-20.00 med fælles aftensmåltid og mulighed for overnatning i jernalderhusene.
● Søndag: 8.00-13.00.

● 990,- pr. deltager
● Kun 20 pladser
● Tilmeldingsfrist: 15. august

Bemærk: Dette arrangement er for voksne og evt større børn ifølge voksne.

25.08.2018 - 26.08.2018

990 kr pr deltager

Jernaldermiljøet i Vingsted
Skyttevej 12
Bredsten (Følg skiltene fra landevejen)

Jernaldermiljøet i Vingsted

Jernaldermiljøet i Vingsted er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Jernaldermiljøet består af en række huse og andre anlæg fra forskellige jernalderlandsbyer i Jylland og ligger smukt mellem græsmarker, opdyrkede agre, sø og skov.

Læs mere om Jernaldermiljøet i Vingsted og Vingsted Historiske Værksted her.

Skyttevej 12
7182 Bredsten
Følg skiltene fra landevejen gennem Vingsted

Området er altid åbent for vandreture, og der er gratis adgang. Selve husene i jernalderlandsbyen er kun åbne, når der er aktiviteter.