Industriens Uge: Bag om Randbøldal

Som en del af Industriens Uge afholder vi to gratis arrangementer i uge 44

Tag med på en tidsrejse 100 år tilbage i tiden. Hør om dengang Randbøldal Klædefabrik rejste sit enorme røde korpus og skabte arbejdspladser til folk fra nær og fjern. Få kulturmiljøet udfoldet, gå samme vej som fabriksarbejderne og se de hemmelige steder, der endnu er tilbage fra fabrikkens velmagtsdage.

Hør historien om det hvide palæ og dem der boede der, og se hele kulturmiljøet i sin helhed, som en visuel manifestering af klasseskel og et vigtigt kapitel i historien om vandets kraft.

Arrangementet er gratis, fordi det er en del af Industriens Uge. Varighed ca 1 time.

01.11.2017
Fra 15:00

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl