Historiske Stjernestunder: Harald Blåtand og jagten på forgængeren i Erritsø (Ekstra)

Grundet overvældende efterspørgsel gentager vi foredraget Historiske Stjernestunder: Harald Blåtand og jagten på forgængeren i Erritsø. Ekstraarrangementet afholdes i Spinderihallerne i Vejle.

Arkæologerne graver sig dybere og dybere ned i historien om Harald Blåtand og kongemagten i Danmark. Nu er de klar til at fortælle om den viden og de formodninger, der følger med de nyeste udgravninger.

Historierne om Jelling-dynastiet og den mulige sammenhæng med udgravningerne i Erritsø ved Fredericia skaber nye perspektiver på den tidligste kongemagt i Danmark med udspring i Trekantsområdet. Måske skal Harald Blåtands forgænger findes i Erritsø?

De to arkæologer, som har stået for de seneste udgravninger ved Jelling og Erritsø, Charlotta Lindblom og Christian Juel fra VejleMuseerne, folder deres viden ud den 3. maj, når de holder fælles foredrag.

Pris: 95 kr. inkl. kaffe og kage.
Billetter købes online via linket nedenfor, eller i museumsbutikken på Kulturmuseet Spinderihallerne.

Foredragsrækken Historiske Stjernestunder er arrangeret i samarbejde mellem Kongernes Jelling og Vejlemuseerne.

Onsdag d. 10/5 er der mulighed for at blive meget klogere på 'Vikinger i kamp'. Mere info HER

03.05.2017
Fra 19:00