Håndarbejdets dage: ULD!

Randbøldalmuseets vævelaug inviterer indenfor

Det lugter lidt af får denne weekend i Randbøldal, når vævelauget inviterer indenfor til to dage med fokus på uld. Har du en rok, så tag den med og fold dine færdigheder ud, eller bare mød op og bliv inspireret af andre, der har føling med ulden og viser, hvordan du spinder de fineste tynde garner i uld. Du kan også prøve selv.

Der er lagt op til to kreative dage med en duft af får på den gamle tekstilfabrik i Randbøldal, hvor alle kan bidrage og medbringe deres egne færdigheder og inspirere hinanden.

BEMÆRK: Begge dage fra 10-16

28.10.2017 - 29.10.2017

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl