Håndarbejdets dage på Randbøldalmuseet

Mød de dygtige vævere i værkstedet på Randbøldalmuseet og lur de bedste tricks.

Mød de dygtige vævere i værkstedet på Randbøldalmuseet og lur de bedste tricks til, hvordan man skaber vævede billeder med et væld af farver.

Du kan også møde billedvæveren Benthe Ibsen fra Grindsted, der udstiller nogle af sine vævede ’malerier’ i denne weekend på museet.

Mange væve er i brug, når væverne inviterer indenfor til Håndarbejdets dage den sidste weekend i oktober, der er de sidste åbne dage på museet, inden vinterpausen.

Du kan nøjes med at kigge på, men du kan også deltage aktivt i vævningen og opleve, hvordan arbejdet med farverne spiller sammen med garn og teknikker.

Både papir- og væveværkstedet er åbent denne weekend.

27.10.2018 - 28.10.2018

GRATIS, men man betaler for materialer til væv og papir

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl