Fra 2/5 Bidrag til Floating Art Sankt Hans aften

Den 23. juni fejrer vi Sankt Hans med et stort bål på vandet og åbningen af udstillingen Floating Art.

Som optakt til denne festlige begivenhed opfordrer vi alle børn til at bidrage til bålet. Tidligere troede man, at midsommernatten var fyldt med magiske naturkræfter, som kunne være både onde og gode. Formålet med Skt. Hans bålet var oprindeligt at jage det onde væk. Bidrag med dine billeder af ”det onde”.
Skriv, tegn eller brænd dine tanker ned i en rundstok på Vejle Kunstmuseum, hvor værkstedet er åbent for alle fra 2. maj. Vi samler alle bidragene i en installation i museets foyer og sejler ud og smider dem på bålet Sankt Hans aften.

Målrettet: 6-12 år men i udgangspunktet alle.

Værkstedet ligger i kunstmuseet foyer og det kræver ingen tilmelding at deltage.

02.05.2017 - 23.06.2017

Vejle Kunstmuseum