Forårskoncert: Mozart

I anledning af årets første forårsdag fremfører Vejles lokale pianist Willy Stolarczyk en særlig eftermiddagskoncert på Vejle Kunstmuseum.

Koncerten omfatter klaverværker af forårskomponisten over alle, nemlig Wolfgang Amadeus Mozart (1756 -1791). Vi skal bl.a. lytte til Fantasi i C- og D-mol, Menuet og D-dur rondo’en.

Koncerten forventes at vare 5 kvarter uden pause. Solisten vil også fortælle lidt om Mozart og om de enkelte musikværker.

Mozart er til alle tider en elsket musiker. Også billedkunstnere har ladet sig inspirere af musikeren. I Vejle Kunstmuseums samling findes en lille tegning af Henry Heerup, med titlen Mozart. I tilknytning til koncerten har kunstmuseets inspektør Trine Grøne fundet tegningen frem og fortæller kort om Heerups interesse for og kunstneriske arbejde, inspireret af Mozart.

Efter koncerten vil museet være vært ved et glas vin, ligesom fløjtenist Lise Stolarczyk vil servere lækre, hjemmelavede Mozartkugler.

Der er FRI ENTRE til arrangementet, som er et samarbejde mellem Vejle Kunstmuseum og Lise og Willy Stolarczyk. Billetter reserveres via nedenstående link senest 27. februar.

Alle er velkomne.

Illustration: Maleri af Mozart - Barbara Kraft, 1819 (Beskåret)

01.03.2019
Fra 14:00

Gratis - billetbestiling nødvendig

Vejle Kunstmuseum
Flegborg 16-18

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Flegborg 16-18
7100 Vejle