Find børnenes historie

Hvorfor er det næsten altid kun de voksnes historie, der bliver fortalt på museerne? Gå på jagt med UV-lommelygter på hele Kulturmuseet Spinderihallerne, og find børnenes historie - helt fra jernalderen til industrialiseringen og i går.
Der har altid været børn. Men børnenes historie er ikke altid lige let at få øje på. Du må lede i hjørnerne bag fabrikkernes store maskiner og dybt i mosen sammen med oldtidens offergaver. Hvis du kigger godt efter, finder du børnenes historie, gemt mellem de voksnes.

Det er alt for svært og alt for sjovt til, at de voksne må være med. Med mindre de spørger rigtig pænt!

HUSK: Museet er lukket om mandagen.

30.06.2018 - 12.08.2018

Kulturmuseet Spinderihallerne
Spinderigade 11

Kulturmuseet Spinderihallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk” – tværtimod gælder ”fingrene frem”, for man må gerne røre ved tingene.

Museet er sammensat af forskellige udstillinger, der beskriver forskellige dele af Vejleegnens historie. Fra jernalderen til i går.

Læs mere om Kulturmuseet Spinderihallerne, udstillingerne og praktisk information her.

Spinderigade 11
7100 Vejle

Tirsdag - søndag kl. 10-17.
Aftenåbent til kl 21.30 anden tirsdag i måneden (ikke juli+august). Datoer i 2018: 8/5 - 12/6 - 11/9 - 9/10 - 13/11 - 11/12
Åbent 2. påskedag, 2. pinsedag samt mandag i uge 42.
Enkelte lukkedage omkring jul/nytår.