Før jul på Randbøldalmuseet

Vi tager forskud på julestemningen og juler både inde og ude.

I det grønne juleværksted trylles der med naturens materialer til juledekorationer og adventskranse, og et bundt gran bliver til en juletroldnisse.

I væve- og papirværkstederne er der mulighed for at væve bånd, klippe og flette stjerner, hjerter og fugle i papirklip eller lave en musetrappe. Alt sammen under kyndig vejledning fra de dygtige vævere og papirmagere i værkstederne.

Du kan naturligvis også skrive en julehilsen til julemanden i Grønland på håndstøbt papir.

I denne weekend kan du også opleve en lille udstilling af håndbroderede juleløber-kalendere og få en snak med brodøserne bag dem.

BEMÆRK: Begge dage fra kl. 10-16

24.11.2018 - 25.11.2018

Gratis, men man betaler for materialer til nogle af aktiviteterne

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl