Dyk ned i fortidens grave

Følg med når VejleMuseernes arkæolog Brit Andresen Hau udgraver en af 44 urner, der er fundet ved en udgravning i Skærbæk.

Ingen ved hvad den 2300 år gamle urne indeholder, måske en kniv, smykker eller noget helt tredje.

Mens der bliver gravet fortæller Brit om udgravningen og gravskikken i oldtiden.

Arrangementet foregår kl 11-12 tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i vinterferien.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Mød bare op!

13.02.2018 - 16.02.2018

Kulturmuseet Spinderihallerne
Spinderigade 11

Oplevelser i vinterferien

Kulturmuseet Spinderihallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk” – tværtimod gælder ”fingrene frem”, for man må gerne røre ved tingene.

Museet er sammensat af forskellige udstillinger, der beskriver forskellige dele af Vejles historie.

Læs mere om Kulturmuseet Spinderihallerne, udstillingerne og praktisk information her.

Spinderigade 11
7100 Vejle

Tirsdag - søndag kl. 10-17.
Enkelte lukkedage omkring jul/nytår.