31/8 Skriveworkshop

Kom til skriveworkshop

Kom til skriveworkshop ombord på det mytologiske kunstværk Life-boats, der er en del af Kulturhovedstad Aarhus 2017.

I anledning af Floating Art og Trekantområdets Festuge ligger skibene i Vejle Lystbådehavn.

Life-boats er tre skulpturer og funktionelle skibe, der opsøger sit publikum. De sejler med frivillig besætning og kunstnerisk udveksling i Danmark og ud på de europæiske floder og kanaler. Skibene udgør en livscyklus med titlerne: Mit skib er ladet med længsel, Mit skib er ladet med liv og Mit skib er ladet med minder.

Skriveworkshoppen består af en introduktion til Life-boats. Så går vi i gang med at skrive med forfatter Thomas Glud ved roret. Inspirationen hentes fra Life-boats og deltagernes eget levede liv.

Thomas Glud står bag projektet Historiske Fiktioner på Vejlebibliotekerne.

Fra 12 år.

Mød op ved Life-boats, Stævnen 53, Vejle Lystbådehavn (lige overfor Restaurant Remouladen).

31.08.2017 - 31.08.2017

Floating Art