30/8 Flagkoncert med Claus Haxholm

Kom til en eventyrlysten blanding af musik og oplæsning

Kom til en eventyrlysten blanding af musik og oplæsning, når kunstner Claus Haxholm opfører en koncert med lyd lavet fra sit værk Vandet er vejen ud / Giant Steps / Brødrene.

Claus Haxholms værk består af tre flagskulpturer, der står og blafrer på molens yderste spids. Flagene er lavet bl.a. af håndklæder og andre dagligdagsstofrester, der hvisler, blafrer og vrider sig i mødet med vinden. Claus Haxholm har over de seneste år arbejdet med stof og vind som materialer, bl.a. på udstillingen SSS16m, Ærø. Vandet var også et gennemgående materiale i Haxholms udstilling "igår.idag.imorgen" på Museets for Samtidskunst i 2016.

Musikken, du kan forvente at høre denne eftermiddag, bliver en eventyrlysten blanding imellem elektroniske rytmer og klange, samt mere akustiske elementer og oplæsning. Koncerten varer cirka 45 minutter og foregår ved Life-boats – lige i nærheden af værket.

30.08.2017 - 30.08.2017

Floating Art