27/8 Gratis guidet tur / Floating Art

Der er mange holdninger til kunsten i Vejle fjord og heldigvis!

Nu får du muligheden for at få historien bag udstillingen og blive klogere på kunstværkerne i fjorden og samtidig få en naturoplevelse i det mest rekreative område i byen med skov, strand og havn.

Udstillingen Floating Art strækker sig ca. tre kilometer fra Vejle Lystbådehavn til parkanlægget ved Skyttehushaven, så træk i det gode fodtøj.

På turen langs vandet kommer vi omkring det udendørs udstillingsformat Floating Art, og de enkeltes kunstværkers samspil med omgivelserne omkring Vejle Fjord. Vi kigger ligeledes på, hvordan kunstværkerne på forskellig vis kommenterer på vores virkelighed lige nu ­- politisk, historisk og socialt.

Den guidede tur er gratis i anledning af Trekantområdets Festuge. Dog skal billetter bookes senest dagen før.

Bare mød op ved Life-boats, Stævnen 53, Vejle Lystbådehavn (lige overfor Restaurant Remouladen).

27.08.2017 - 27.08.2017

Floating Art