26/8 Workshop for børn

Hvordan fanger man en hval?

Kunstner Jonas Kjeldgaard Sørensen, der har skabt værket ”Hvalfangerne”, inviterer børn og unge til en workshop i at bygge fangstapparater.

Vi skal blive klogere på havets kæmpe, der flere gange er strandet i Vejle Fjord. Men hvorfor strander hvalerne?

Gennem kunstnerens fantastiske forestillinger om det mystiske dyr, hvalen, lader vi virkeligheden blive lærred for vores fantasi om at skabe en mulighed for at fange en hval. Vi henter inspiration i Hollywood film, lokale fortællinger og selvfølgelig i kunsthistorien.

”Hval-stangen” kan være alt: Et net, en fiskestang, en harpun, en hval-avatar eller hvilken form deltagernes egen fantasi kan frembringe.

Fangstapparaterne indgår i en parade fredag d. 1. september, hvor anden del af workshoppen foregår.

Man kan komme frit og bygge hvalstænger hele dagen.

Mød op ved Life-boats, Stævnen 53, Vejle Lystbådehavn (lige overfor Restaurant Remouladen).

26.08.2017 - 26.08.2017

Floating Art