25/8 Drømmen om værelse med udsigt

Sejltur til det flydende hus

Besøg et flydende hus – sejl ud til værket ”Værelse med udsigt”.

Kom med på en sejltur ud til det flydende hus sammen med kunstnerne bag: Kunstnerduoen Joaquin Zaragoza og Marianne Jørgensen. Ude i huset på fjorden, der både har bord, kakkelovn og have, byder kunstnerne på en skænk, mens du kan høre mere om projektet, og hvorfor det ligger på Vejle Fjord.

Allemandseje er et begreb i den danske lovgivning, når man taler om retten til at bruge vores kyster og naturområder. Det lille hus forestiller et midlertidigt hjem, som alle har ret til at gå ombord i. Kunstnerne undersøger, hvad det vil sige at have et hjem i Danmark. Samtidig ønsker de at åbne diskussionen om plads. Hvor lidt eller hvor meget plads behøver et menneske for at trives, hvis udearealet og udsigten giver os lige så meget livskvalitet?

Hver tur varer cirka 45 min. Bare mød op ved Life-boats, Stævnen 53, Vejle Lystbådehavn (lige overfor Restaurant Remouladen).og tag med ud på fjorden.

BEMÆRK: Der kan være to personer i båden ad gangen og børn skal være sammen med en voksen. Minimumsalder 5 år.

25.08.2017 - 25.08.2017

Floating Art