1/9 Workshop for børn

Hvordan fanger man en hval?

Kunstner Jonas Kjeldgaard Sørensen, der har skabt værket ”Hvalfangerne”, inviterer børn og unge til en workshop i at bygge fangstapparater.

Vi skal blive klogere på havets kæmpe, der flere gange er strandet i Vejle Fjord. Men hvorfor strander hvalerne?

Gennem kunstnerens fantastiske forestillinger om det mystiske dyr, hvalen, lader vi virkeligheden blive lærred for vores fantasi om at skabe en mulighed for at fange en hval. Vi henter inspiration i Hollywood film, lokale fortællinger og selvfølgelig i kunsthistorien.

De hvalstænger, vi bygger under workshoppen, indgår i en parade rundt i byen med kunstneren i den sidste time af workshoppen. Alle deltagere opfordres til at være med.

Sejlene tages ned fra værket ”Hvalfangerne” og gør det ud for rober for de involverede i paraden. Fangstapparaterne bæres af deltagerne og tegningerne er blevet skilte, som viser vej. Som når et nyt skib skal indvies og søsættes fra første gang.

Paraden afsluttes på havnen ved værket.

01.09.2017 - 01.09.2017

Floating Art