1/9 Fernisering: Strikinstallation

Foreningen ”De Garnelskende Madames” har det sidste halve år strikket på en stor rød installation til museets foyer.

Installationen afsløres den sidste weekend i Trekantområdets Festuge.

Installationen, der kommer til at hænge fra otte meters højde er et samarbejde mellem strikkeforeningen GEMerne og kunstmuseets gæster, der siden april har strikket med på det samlede værk.

Projektet er det første i rækken af samarbejder mellem det lokale foreningsliv og Vejle Kunstmuseum. Det viser hvordan et værk kan blive til over tid og forene museets og borgernes interesser.

I Trekantområdets Festuge i perioden 24. august til 1. september holder GEMerne ligeledes åbne strikkeworkshops, hvor alle kan være med.

Hold øje med Vejle Kunstmuseums Facebookside og hjemmesiden for nærmere datoer og tidspunkter.

01.09.2017 - 01.09.2017

Vejle Kunstmuseum