Åbning Egtvedpigens Grav

Når Egtvedpigens Grav åbner, så er foråret for alvor over os.

Gå en tur i det smukke område, bliv draget af historien om bronzealderpigen og udgravningerne af hendes egetræskiste for snart 100 år siden.

Den lille udstilling ved gravhøjen er åben hver dag fra kl. 9-20 fra Palmesøndag den 25. marts og helt til udgangen af oktober.

25.03.2018 - 25.03.2018

Egtvedpigens Grav
Egtved Holt 12
Egtved

Egtvedpigens Grav

Et af Europas fineste bronzealderfund blev gjort i Egtved uden for Vejle, hvor man fandt en ung bronzealderpige stedt til hvile i en gravhøj.

På stedet kan du i dag bestige den genopførte høj, og en lille udstilling ved siden af fortæller om fundet. Du kan også se en kopi af klædedragten og af egetræskisten. Selve fundet er udstillet på Nationalmuseet i København.

Læs mere om Egtvedpigen Grav her.

Egtved Holt 12
6040 Egtved

Palmesøndag til 31. oktober.
Mandag - søndag kl. 9-20

Godt at vide om Egtvedpigens grav

P-pladser: 25 stk.
Parkeringsarealerne er anlagt på fast grus og belægnings beskaffenhed vil derfor naturligt variere med vejrliget.

Informationsbygningen er ubemandet og består af et stort rum med tilhørende toiletfaciliteter.