Åbent hus i værkstederne i Randbøldal

Prøv kræfter med både båndvævning og papirværksted.

Prøv kræfter med både båndvævning og papirværksted, når der er åbent hus i værkstederne på Randbøldalmuseet denne lørdag i april. Mød papirmagerne og væverne og bliv klogere på forårets farver og væveredskaberne.

Der er gratis adgang til museet, men man betaler for materialer i væve- og papirværkstederne.

06.04.2019 - 06.04.2019

Der er gratis adgang til museet, men man betaler for materialer

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl

15/3 - 31/5: lørdage, søn- og helligdage kl. 10-16
1/6 - 31/8: tirsdag-søndag kl. 10-16
1/9 - 31/10: lørdag og søndag, kl. 10-16

Godt at vide om Randbøldalmuseet

P-pladser: 20 stk.
Museet råder over eget parkeringsareal med indkørsel fra Rodalvej/Dalekildevej. Ved hovedindgangen er der et vandret areal, som må benyttes som handicapparkering.

Der er opstillet borde, bænke på grus-/græsarealerne foran museet og i det nærliggende træhus, som er udstyret med borde og bænke. Træhuset giver mulighed for, at museets gæster i ly for vind og vejr kan nyde deres medbragte mad og drikkevarer. Når vejret er vådt og koldt, bliver der tændt op i brændeovnen i museets lille træhus. Der er etableret en sikker bålplads.

Der findes ikke toiletfaciliteter på museets udearealer.