Bag om Lige til stregen. En satirisk jordomrejse

Section group

Hop i vognen og tag med på en satirisk rutchebanetur, der kan mærkes i maven!

Udstillingen er skabt af 60 danske og internationale satiretegnere fra 23 forskellige lande. Kunstmuseets inspektør præsenterer og går bag om udstillingens fire temaer: Magtens ansigt, med karikaturer af den amerikanske præsident Donald Trump, temaet De udsatte fokuserer på strømmen af bådflygtninge i Europa, temaet #MeToo tager den internationale kampagne om overgreb på kvinder under behandling - og temaet Lige til stregen? diskuterer om, hvordan og hvornår en tegning går over stregen.

Efter omvisningen kan man også se satiriske animationer i udstillingens lille biograf.

Til omvisningen kan tilkøbes kaffe og kage til 50 kr. pr. person.

Sted:
Vejle Kunstmuseum

Varighed: 1 time

Pris:
I åbningstiden
På hverdage: 600 kr.
I weekender: 900 kr.

Uden for åbningstiden
På hverdage: 1300 kr.
I weekender: 1600 kr.

Max. 35 personer

Specialarrangementer efter aftale

Klik her for at forespørge på dette Bag om-arrangement

• Koordinator og museumsinspektør - kunsthistorie
Trine
Grøne

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Flegborg 16-18
7100 Vejle